Транспортни услуги и цени

В Master Cargo предлагаме услуги, свързани с товарен транспорт по направления в София, страната и чужбина. Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на пратката.

Прочетете повече за предлаганите товарни транспортни услуги по направления:

Товарен транспорт в София

Екипът на Master Cargo може да предложи различни услуги и решения за транспорт на товари в рамките на град София. Разнообразният ни автопарк позволява извършването на услуги от типа "товарно такси". прочетете повече »

Товарни превози в страната

В Master Cargo имаме опит в превозването на товари и пратки в цялата страна, но основно по големите направления: София - Пловдив, София - Варна, София - Бургас, София - Русе. прочетете повече »

Международен товарен транспорт

За извършването на товарни транспортни услуги в чужбина се изисква опит, добър екип и надеждни и изправни превозни средства. Притежавайки всичко това, ние в Master Cargo можем да предложим своите услуги до почти всички дестинации на Балканския полуостров, в Европа и Европейския съюз.прочетете повече »

Разносна дейност

Ако се нуждаете да поверите товарния транспорт на стоките си на външна фирма или имате нужда от помощ поради увеличен обем и натоварване, може да разчитате на опита и автопарка ни. прочетете повече »

Хамалски услуги и преместване

Независимо дали се премествате в съседен квартал или друг град, екипът на Master Cargo ще "подаде рамо" (и буквално) при местенето на имуществото и обзавеждането Ви. прочетете повече »

Дестинации

Извършваме товарни транспортни услуги до различни дестинации в България и чужбина. Разгледайте примерни калкулации на цените до най-популярните от тях. прочетете още »

Партньори

През годинити спечелихме доверието на редица големи компании, които с гордост наричаме свои партньори. прочетете още »